Om företaget

Vi är ett företag med stor kunskap inom bygg och med rätt samarbets- partners och leverantörer är vi ett komplett företag som kan hjälpa dig med hel eller delad entreprenad. Vi projekterar stora som små projekt. Vi är professionellt team med många års erfarenhet i branschen. Vi ger dig 100% nöjdkundgaranti. Standart Bygg & Platt AB verkar i Stockholm med omnejd och riktar sig till såväl företag som privatpersoner. Vi innehar självklart f-skattesedel.

Kontakta oss för mer information

Produkter och Tjänster

Vi utför arbeten inom snickeriarbeten, takarbeten, måleriarbeten, kakling, takkupor, farstukvistar, altaner, tillbyggnationer, ombyggnationer, badrumsrenovering, köksrenovering, golvläggning, plattsättning, måleri mm. utifrån kundens önskemål.


Vi har fler års erfarenhet
inom byggbranschen.

Vi som arbetar i företaget har mångårig erfarenhet inom snickeri, måleri, samt kakel- och klinkersättning. För oss är alla kunder och uppdrag lika viktiga – såväl stora som små. Vi sätter alltid goda kundrelationer först och är måna om att ha en nära dialog med dig som kund samt erbjuda god service under hela byggnadsprocessen. Vi är snabba och effektiva och lämnar alltid ett bra resultat efter oss. Välkommen att kontakta oss för offertförfrågan.

Standart bygg & platt AB

org. nr: 556768-7701

Företaget innehar: Våtrumsbehörighet, ansvarsförsäkring (Företagarna AB) och är medlem i BF, Stockholms Byggmästareförening och har mycket goda referenser.

Vi utför också arbeten på löpande räkning, kostnadsuppskattningar eller incitament.


För mer information och prisuppgifter

kontakta Tem på telefon 0735-84 61 64